Close sidebar
Close sidebar

Cele sase persoane din Tulcea care au cazut in apa au fost salvate de echipaje ale Politiei de Frontiera

Pompierii tulceni intervin, sambata dupa-amiaza, pentru salvarea a sase persoane care au cazut in apa din barca, la fata locului deplasandu-se mai multe ambarcatiuni ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tulcea, dar si ale Politiei de Frontiera

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Cele sase persoane care au cazut din barca in Tulcea au fost recuperate in viata de catre echipaje ale Politiei de Frontiera, acestea urmând sa fie monitorizate de catre echipajele medicale prezente la fata locului, iar autoritatile vor investiga cum s-a produs evenimentul.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tulcea, cele sase persoane care au cazut in apa, dintr-o barca, la gura Dunarii cu Sulina, au fost salvate de catre echipajele Politiei de Frontiera.
Echipajul SMURD Crisan si echipajul de pe ambarcatiunea ambulantei vor monitoriza din punct de vedere medical cele sase persoane.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit reprezentantilor ISU Tulcea, sase persoane aflate intr-o barca au cazut in apa, sambata dupa-amiaza, la gura Dunarii cu Sulina, iar persoana care a sunat la 112 sa anunte acest eveniment face manevre de scoatere a acestora din apa.

La fata locului se deplaseaza doua echipaje ale ISU Tulcea, un SMURD de la Crisan si o ambarcatiune, doua echipaje ale Politiei de Frontiera aflate in zona si o ambarcatiune a Ambulantei Tulcea.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI