Trei dintre nativii zodiacului se îndrăgostesc la prima vedere și nu stau prea mult pe gânduri când vine vorba despre dragoste.

Gemenii

Gemenii sunt atât de curioşi încât nu pot rămâne într-o relaţie stabilă. Ei vor iubire constant, nu suportă monotonia şi vor suspans, mister, curiozitate. Sunt acele persoane care te privesc o dată în autobuz şi rămân cel puţin o săptămână cu gândul că poate vă veţi reîntâlni, vă veţi căsători, veţi avea copii şi veţi trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Sau până se plictiseşte, scrie Observator.

Capricornii

Ei sunt sensibili și sinceri. Iubesc doar o dată în viață și cred cu ardoare în dragoste la prima vedere și nu au nevoie de mai mult pentru a spune că și-au întâlnit sufletul pereche.

Peștii

Și ei cred în dragoste la prima vedere. Nu au nevoie de prea mult timp pentru a se îndrăgosti, căci le este de ajuns un cuvânt pentru a-și da seama daca cel/cea care stă în fața lor este persoana potrivită pentru ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si