Close sidebar
Close sidebar

Celebră actriţă din Turcia, declaraţii inedite despre izolare, dar şi locurile care o fac fericită

Selin Genç, frumoasa Gulten din “Ma numesc Zuleyha”: "Sper sa pot face aceste lucruri vara aceasta...."

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Selin Genç, frumoasa actrita, care a atras atentia publicului cu personajul Gülten, pe care il interpreteaza in serialul “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, resimte din plin aceasta perioada dificila pentru intreaga omenire, declansata odata cu aparitia virusului COVID 19.

    Frumoasa Selin, in varsta de 26 de ani, a facut declaratii inedite in presa din Turcia, despre modul in care isi petrece timpul, in aceasta perioada de pandemie.

    “Actiunile noastre sunt acum limitate. Mi-am petrecut foarte mult timp cu "mine", m-am redescoperit J. Am ascultat multa muzica, am citit carti, am urmarit emisiunile de la TV”, spune Selin.

    Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

    Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

    Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

    Selin considera ca aceasta perioada a adus si lucruri bune si, indragostita pana peste cap de natura, tanara actrita abia asteapta ca lucrurile sa revina la normal.

    “(…) Ma bucura faptul ca apele s-au mai curatat, poluarea s-a redus… Cand se va termina "nebunia" abia astept sa revad marea, muntele. Voi continua sa-mi urmez dragostea mea pentru natura, pentru ca sunt foarte atasata de ea, și sa ii ascult cuvantul.

    Imi este foarte dor de stat in natura, in aer liber; abia astept sa inot in apele curate… sper sa pot face aceste lucruri vara aceasta”, marturiseste actrita.

    Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Mesajul emoționant transmis de un celebru actor turc fanilor săi

    Citeste si: Emoții uriașe pentru Murat Ünalmıș, actorul din „Mă numesc Zuleyha”

    Citeste si: Mesajul emotionant transmis de un celebru actor turc fanilor sai

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI