Close sidebar
Close sidebar

Celebra Anna Sorokin va rămâne după gratii în SUA

Falsa milionară ruso-germană Anna „Delvey” Sorokin, care a inspirat un serial pe Netflix, rămâne în detenţie în Statele Unite, au anunţat, marţi, serviciile de migraţie americane.

Laura Macovei,

Celebra Anna Sorokin va rămâne după gratii în SUA


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Decizia a fost confirmată după ce în presă au apărut informații cu privire la extrădarea ei în Germania. 

Având un mare succes, serialul „Inventing Anna” s-a menținut pe primul loc în topuri multe săptămâni la rând. 

Sorokin, care a fost arestată în 2019 pentru că a fraudat hoteluri, bănci şi prieteni cu sute de mii de dolari, „ rămâne închisă în centrul ICE (al Poliţiei de migraţie) aşteptând să fie expulzată ”, a indicat Agenţia de imigrare şi control al vămilor. 

Cea care a ajuns între 2016 şi 2017 să înşele elitele newyorkeze, pretinzând că este o bogată moştenitoare, ar fi trebuit să plece luni către Frankfurt, după ce a fost eliberată dintr-un centru de detenţie din statul New York, a scris tabloidul The New York Post.

Anna Sorokin a fost eliberată în februarie 2021 pentru bună purtare

De naţionalitate germană şi născută în apropiere de Moscova, Anna Sorokin alias Anna „Delvey”, în vârstă de 31 de ani, a fost eliberată din închisoare în februarie 2021 pentru bună purtate, după ce a fost condamnată cu doi ani mai devreme la închisoare pentru furt, urmând să stea între 4 și 12 ani.

Citeste si: De ce a fost anulat sezonul 5 al serialului Good Girls

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În martie 2021, ea a fost din nou arestată după expirarea vizei sale şi reîncarcerată într-un centru al Poliţiei de migraţie (ICE). 

După ce a făcut recurs de mai multe ori, în special pentru a cere rapelul de vaccinare contra Covid-19, ea a făcut apel să rămână în Statele Unite, potrivit NY Post. 

Capabilă să construiască minciuni iscusite, tânăra s-a prezentat ca o moştenitoare germană bogată cu 60 de milioane de dolari, ceea ce i-a permis să obţină împrumuturi de zeci de mii de dolari de la mai multe bănci.

Din noiembrie 2016 până în august 2017, ea a călătorit gratuit cu avionul privat, a locuit în palate din Manhattan, fără să plătească vreodată nimic.

Un zbor din 2019- 275.000 de dolari

Fiica unui şofer şi a unei funcţionare ruse care a emigrat în Germania în 2007, sosită la New York în 2013, încercase chiar să obţină un împrumut de 22 de milioane de dolari pentru a lansa un club exclusivist în Manhattan.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Serialul fenomen Jocul Calamarului (Squid Game) va avea un nou sezon

Povestea ei incredibilă a fascinat-o pe producătoarea de televiziune Shonda Rhimes, care a inclus-o într-o mini-serie difuzată timp de o lună, cu Julia Garner în rolul principal. Potrivit presei de specialitate, Anna Sorokin ar fi primit 320.000 de dolari de la gigantul de streaming.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI