Close sidebar
Close sidebar

Celebra Cardi B, fascinată de “Suleyman”! Iată care a fost replica dată de Berguzar Korel, soția faimosul actor Halit Ergenc: “Al cui este acest bărbat oare? Al meu!”

Cardi B, vestita cantareata de RAP, trap si hip-hop, castigatoarea a premiului Grammy, a facut o postare pe o retea de socializare, aceasta afirmand ca este fana a serialului “Suleyman Magnificul”.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca urmare a intrebarilor puse de numerosii fani turci, Cardi B a spus ca urmareste 5 episoade zilnic, si ca vrea sa stie de ce a fost schimbata actrita care o interpreteaza pe Sultana Hurrem.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienţă cu Ştirile Kanal D de prânz

Ca un raspuns la postare cantaretei, actrita Berguzar Korel, sotia actorului Halit Ergenc,  a atras atentia postand o fotografie cu cei doi intr-un automobil si cu un afis de prezentare insotit de textul:   “Al cui este acest barbat oare? Al meu!”

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: ​Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu ediția de duminică a emisiunii “Asta-i România!”

Berguzar Korel continua:  “Iubitul meu opreste-te, pentru numele lui Dumnezeu, si asa este complicat totul  J .

Celebrul cuplu, atat in viata de zi cu zi, cat si pe scena, Berguzar Korel si Halit Ergenc sunt protagonistii productiei turcesti de succes “Patria mea esti tu!”, difuzata joi si vineri de la ora 22:00, la Kanal D.

Citeste si: Stirile Kanal D de la ora 12:00, in preferintele telespectatorilor. Kanal D, pe primul loc, la nivel National si All Urban

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI