Ionelas Carpaci este considerat cel mai bogat rrom din tara, liderul clanului care conduce Timisoara, are o avere estimata la peste 13 milioane de euro, constand in 144 de vile si masini de lux. Carpaci locuia, pana sa dispara, intr-o vila cu turnuri, placata cu marmura, aflata pe malul Begai. Presa a scris, de-a lungul timpului, de flota de masini detinuta de Carpaci: un BMW X5, doua Audi (Q7 şi Q5) si un Mercedes, toate inmatriculate in Germania.


Cu toate acestea, Ionelas Carpaci a spus ca el e sarac. Lucru adevarat partial, pentru ca pe numele sau nu are nimic. Averea lui, demna de Top Forbes, este pe numele iubitei sale, Mirela Stanca.


Acum, Ionelas Carpaci a primit sapte ani si doua luni de inchisoare si plata a 1,5 milioane de euro, despagubiri  intr-un dosar al mafiei imobiliare din Timisoara. El este acuzat ca a falsificat mai multe acte prin care a obtinut dreptul de proprietate asupra mai multor imobile din centrul Timisoarei. Unele sunt monumente istorice. Un exemplu este cladirea in care functioneaza Institutul Francez, si unde Carpaci a falsificat semnatura unuia dintre cei trei mostenitori legali, ca sa puna mana pe cladire.
Una din vilele stapanite de Carpaci
Una din vilele stapanite de Carpaci

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Ionelas Carpaci, care de curand, a devenit Ionel Sandner, se pare ca a fugit in Germania, el fiind cetatean german. Cum statul german nu-si extradeaza cetatenii, exista doua posibilitati. Fie autoritatile germane sa decida ca Ionelas Carpaci a fost condamnat pe drept in Romania si sa-l puna sa isi ispaseasca pedeapsa pe teritoriul Germaniei, fie sa-l lase in pace.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si