Close sidebar
Close sidebar

Celebrul Ionelas Carpaci a devenit Ionel Sandner! Cel mai bogat rrom din tara a disparut inainte sa fie arestat! Averea lui este uriasa: 144 de vile!

In urma cu cateva zile, politistii din Timis anuntau ca celebrul Ionelas Carpaci a fost dat in urmarire nationala si internationala. Acesta a fost condamnat la inchisoare cu executare, dar nu era de gasit.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionelas Carpaci este considerat cel mai bogat rrom din tara, liderul clanului care conduce Timisoara, are o avere estimata la peste 13 milioane de euro, constand in 144 de vile si masini de lux. Carpaci locuia, pana sa dispara, intr-o vila cu turnuri, placata cu marmura, aflata pe malul Begai. Presa a scris, de-a lungul timpului, de flota de masini detinuta de Carpaci: un BMW X5, doua Audi (Q7 şi Q5) si un Mercedes, toate inmatriculate in Germania.
Cu toate acestea, Ionelas Carpaci a spus ca el e sarac. Lucru adevarat partial, pentru ca pe numele sau nu are nimic. Averea lui, demna de Top Forbes, este pe numele iubitei sale, Mirela Stanca.



Acum, Ionelas Carpaci a primit sapte ani si doua luni de inchisoare si plata a 1,5 milioane de euro, despagubiri  intr-un dosar al mafiei imobiliare din Timisoara.
El este acuzat ca a falsificat mai multe acte prin care a obtinut dreptul de proprietate asupra mai multor imobile din centrul Timisoarei. Unele sunt monumente istorice. Un exemplu este cladirea in care functioneaza Institutul Francez, si unde Carpaci a falsificat semnatura unuia dintre cei trei mostenitori legali, ca sa puna mana pe cladire.
Una din vilele stapanite de Carpaci

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Ionelas Carpaci, care de curand, a devenit Ionel Sandner, se pare ca a fugit in Germania, el fiind cetatean german.

Cum statul german nu-si extradeaza cetatenii, exista doua posibilitati. Fie autoritatile germane sa decida ca Ionelas Carpaci a fost condamnat pe drept in Romania si sa-l puna sa isi ispaseasca pedeapsa pe teritoriul Germaniei, fie sa-l lase in pace.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI