Actorul care a facut istorie in serialul "Dallas" interpretandu-l perfect pe J.R. Ewing, petrolistul lipsit de scrupule dintr-o mare familie texana, a facut o dezvaluire socanta, pentru saptamanalul britanic "Sunday Times", referitoare la Nicolae Ceausescu.

Potrivit sursei citate, care a amintit ca a putut sa publice informatia doar dupa moartea lui Hagman, la solicitarea expresa a acestuia, actorul a recunoscut ca ar fi primit bani de la dictatorul comunist pentru ca imaginea sa-i fie folosita in Romania in scopuri publicitare, in anii '80. "El (n.r.:
Larry Hagman) a spus că nu are nimic împotrivă, dacă soţia sa va putea să ridice a doua zi o pungă cu bani gheaţă, din toaleta unei clădiri guvernamentale"
, nota "Sunday Times".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si