În miez de noapte, după aflarea primelor estimări privind rezultatele alegerilor locale, cântărețul Daniel Iordăchioaie a transmis un mesaj de o duritate extremă. Artistul de 52 de ani a făcut o paralelă cu societatea românească începând cu Revoluția din decembrie 1989, considerând că dictatorul Nicolae Ceaușescu nu trebuia împușcat pe 25 decembrie 1989, ci folosit la tranziția ulterioară. 

Citeste si: VIDEO- Nicușor Dan, victorie la Capitală. Alegeri locale cu schimbări

”Am vrut sa-l dam jos! Am militat pentru asta de la inaltimea minuscula a varstei de 21 de ani! Mi-am/ne-am jucat cartea asta, am castigat dar am pierdut! Daca poti sa-ti imaginezi asa ceva! Am jucat pentru ei!

Daca te uiti in istorie iti dai seama de unde vine vorba ca "revolutiile se fac cu tineri"... sunt cel mai usor de manipulat; sunt plini de energie, de sperante, frizeaza fanatismul cand vine vorba de "convingeri", sunt perfecti pentru job-ul asta. Ce am gresit noi? Ce au gresit TOATE generatiile de "tineri revolutionari"? Nu si-au facut bine temele...  Ok, l-am dat jos si ce? Ni l-au impuscat in loc sa-l folosim la tranzitia care ne astepta! De fapt... e pe dos: ei l-au dat jos si noi l-am impuscat!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iordăchioaie
Solistul de 52 de ani a făcut o radiografie dură a societății românești din ultimii 30 de ani

Nu prea ma bag in politici... am opinii dar mi le pastrez, in general, pentru mine si prieteni, insa de peste 30 de ani asist la dezbinarea poporului roman. Am ajuns sa-mi doresc sa nu mai fie votari, sa nu mai existe partide, sa fie unul singur daca-i musai, cred, insa, ca se poate si fara.

Iordăchioaie: ”Trăiesc într-o țară care nu mai este a mea, printre oameni pe care nu-i mai recunosc!” 

Dupa tot ce ni s-a parut noua ca s-a numit revolutie nu s-au ridicat decat hotii si mafiotii, profitorii si parvenitii iar "agenturili straine", cum le numea dânsul, si-au facut treaba nestingherite. Am ajuns sa-mi vad colegi artisti care confunda gluma cu mișto-ul si pamfletul sau satira cu injuriile si jignirile.

Traiesc intr-o tara care nu mai este a mea, printre oameni pe care nu-i mai recunosc, lucruri pe care n-as vrea sa le traiesc venite din partea unor oameni de la care nu ma asteptam. Este o anarhie nesimtita in care au disparut si ultimele urme de bun simt sau de jena!

Imi e scarba! Dar cine sunt eu ca sa contez?”, a scris supărat Iordăchioaie, care consideră, ca mulți alții, că nivelul societății s-a degradat enorm în ultimii ani, oamenii preferând să fie manipulați și mințiți de clasa politică autohtonă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si