După o pauză de câțiva ani, celebrul tenor Alessandro Safina revine în România, promițând un show excepțional! Este primul concert solo pe care tenorul îl susține în România, după pandemie, și promite că va fi unul unic! 

Tenorul italian va interpreta în cadrul concertului compoziții noi, dar și hituri celebre care i-au adus faima mondială.

Citește și: VIDEO- Prima colaborare dintre Armin Nicoară și Stana Stepanescu este un mare succes

Cum poți achiziționa bilete pentru spectacolul tenorului italian Alessandro Safina?

Biletele pentru concertul pe care Alessandro Safina  îl va susține pe 26 mai, ora 19:30 la Sala Palatului, se găsesc în format electronic pe www.eventim.ro și format printat la casa de bilete a Sălii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.  

Alessandro Safina la Sala Palatului, în București

Celebrul tenor italian, Alessandro Safina revine pe scena Sălii Palatului din București cu un concert memorabil!

Parteneri media: Kanal D2, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Bucuresti FM, Revista Femeia, business-style.ro, Ziarulpozitiv.ro, acasa.ro, kudika.ro, garbo.ro, ordineazilei.ro, psychologies.ro, e-femeia.ro. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Harta turistică a României: Cele mai vizitate stațiuni din țara noastră

Cine este Alessandro Safina?

Alessandro Safina este unul dintre cei mai apreciați tenori în România. El a colaborat cu Loredana Groza și cu Zsuzsana Cerveni (una dintre participantele la Vocea României).

Tenorul italian Alessandro Safina a devenit faimos în întreaga lume prin vocea sa unică, farmecul natural și curajul creativ.

Interesat de muzică încă din copilărie, la 12 ani a început studiile muzicale în cadrul unei academii, iar la vârsta de 17 ani a ntrat la Conservatorul de muzică „Luigi Cherubini din Florența. În anul 1989 a câștigat premiul I la „Concorso Lirico Internazionale” din Mantova, un concurs dedicat sopranei italiene Katia ricciarelli. Premiul câștigat a marcat începutul cariere sale strălucite în lumea operei.

Citește și: FOTO/VIDEO- Charles al III-lea este noul Rege al Marii Britanii! Cum a fost la ceremonia de încoronare

Câțiva ani mai târziu, Safina a devenit solistul celor mai bune teatre muzicale din Europa și a continuat să cânte în unele dintre cele mai prestigioase locuri din lume, inclusiv Barbican din Londra, Teatrul Bibiena din Mantova, Basel, Strasbourg, Marsilia si la Festivalul International Wexford din Irlanda. 

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În anul 1999 Alessandro Safina s-a lansat albumul de debut “Insieme a te”, un disc plin de elemente clasice, soul și muzicale pe care interpretul îl numește „Opera-Rock”.  Safina a reușit să obțină afirmarea definitiva în Olanda, în luna noiembrie 2000, când a fost invitat să cante în cadrul prestigioasei gale Night Of The Proms. Single-ul Luna de pe albumul “Insieme a te” a rămas în topul hiturilor muzicale olandez timp de 14 săptămâni. Albumul în sine a castigat de patru ori discul de platină în Olanda și a fost lansat în alte treizeci și șase de tari.  

Citește și: VIDEO- Bitză are o are o noua surpriză muzicală pentru fani. Artistul se pregătește să lanseze continuarea albumului ”Sevraj”

De-a lungul timpului, Alessandro a dăruit lumii duete muzicale uimitoare cu Sarah Brightman, Elton John, Ewan McGregor, Barbara Hendricks si Sumi Jo. In plus, a aparut în filme și pe coloane sonore de film, inclusiv în „Moulin Rouge!" al lui Baz Luhrmann. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si