Celine Dion a anulat cele 42 de concerte rămase din turneul său, Courage World Tour, potrivit Mirror.

”Îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc încă o dată”

Legendara artistă a intrat pe rețelele de socializare, dezvăluind că a fost devastată după ce a realizat că nu poate să se ocupe de un proiect atât de mare, în timp ce continuă lupta cu sindromul "Stiff Person Syndrome".

Afecțiunea ei provoacă spasme musculare severe și constante care au împiedicat-o pe vedeta candiană să cânte, însă echipa sa medicală i-a monitorizat continuu starea.

Citește și: Tragedie în lumea artiștilor. Actrița Sanda Toma a murit. Aceasta avea 88 de ani

Legendara artistă a intrat pe rețelele de socializare, dezvăluind că a fost devastată după ce a realizat că nu poate să se ocupe de un proiect atât de mare

Legendara artistă a intrat pe rețelele de socializare, dezvăluind că a fost devastată după ce a realizat că nu poate să se ocupe de un proiect atât de mare.

[Sursa foto: Celine Dion - Facebook]

"Îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată... și chiar dacă mi se rupe inima, este mai bine să anulăm totul până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc pe scenă... Nu renunț... și abia aștept să vă revăd!", a scris Celine Dion.
Anunțul vine după ce Celine a reușit să încheie cu succes peste 50 de concerte din turneul Courage World Tour, în America de Nord înainte ca Covid-19 să lovească.

Și anul trecut, artista și-a amânat mai multe concerte

Un purtător de cuvânt al artistei ”Loved Me Back To Life” a explicat că, în timp ce aceasta continuă să lucreze la recuperarea sa, își va amâna spectacolele care urmau să se desfășoare din 26 august 2023 până în octombrie, înainte de a-și continua

reprezentațiile în martie 2024. Într-o actualizare împărtășită pe site-ul oficial al lui Celine, ea i-a încurajat pe fani să vorbească direct cu punctul de vânzare inițial pentru a obține o rambursare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Un purtător de cuvânt al artistei ”Loved Me Back To Life” a explicat că, în timp ce aceasta continuă să lucreze la recuperarea sa, își va amâna spectacolele.

Un purtător de cuvânt al artistei ”Loved Me Back To Life” a explicat că, în timp ce aceasta continuă să lucreze la recuperarea sa, își va amâna spectacolele.

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Celine Dion va cânta la București pe 11 iunie 2023

"Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, doamnă Dion, asta e numărul 1. Multă dragoste", a scris un fan al artistei.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

"Te iubesc atât de mult și mă rog să te faci bine, regina mea. toată dragostea", a spus un al doilea.

Anul trecut, Celine  a anunțat că va amâna mai multe concerte după ce s-a luptat cu starea ei de sănătate, înainte de a împărtăși cât de gravă este de fapt. Într-un videoclip emoționant, ea a spus: "După cum știți, am fost întotdeauna o carte deschisă și nu am fost pregătită să spun nimic înainte, dar acum sunt pregătită. Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să fac față provocărilor mele și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit. Deși încă mai învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că aceasta este cauza tuturor spasmelor pe care le-am avut”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si