Inițial, concertul de la București al artistei Celine Dion trebuia să aibă loc la 29 iulie 2020, la Arena Națională din București. A fost amânat în primă fază cu un an, pentru 25 iulie 2021, iar acum, cu încă doi ani.

Concertul a fost amânat din cauza restricțiilor pandemiei

Potrivit organizatorilor, cântăreața a fost nevoită să își reprogramze datele turneului european din cauza restricțiilor pandemiei de COVID-19.

„De-abia așteptam să vă văd în această vară în Europa, dar din păcate, din cauza acestei situații care există în lume, lucrurile se tot amână. Dar vă rog, nu vă pierdeți speranța! Avem mari speranțe că vom organiza concertele în 2023. De-abia aștept să vă văd! Până atunci, rămâneți în siguranță, fiți sănătoși! 2023, pregătește-te!”- este mesajul pe care Celine Dion l-a transmis fanilor.  

Biletele își păstrează valabilitatea

Biletele cumpărate deja își păstrează valabilitatea.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri la care nu se aștepta nimeni: "N-o să mai intre din cauza Kingai!". Camera Roșie, cea mai mare frică a concurenților de la Casa Iubirii

De asemenea, pentru cei care nu vor putea participa la concert în noua dată programată, organizatorii oferă posibilitatea de preschimbare a biletului în voucher, conform legislației în vigoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cântăreața canadiană în vârstă de 54 de ani a trecut prin clipe de cumpănă din cauza unei afecțiuni rare cu care a fost diagnosticată și care i-a măcinat mușchii corpului.

Citeste si: Înălţarea Domnului 2022: Ultima zi în care creștinii pot mânca ouă roșii. Obiceiuri de Ispas

La un moment dat, ajunsese să cântărească doar 40 de kilograme, a fost fotografiată când era numai piele și os. Tratamentul pare să fi dat roade, și-a mai revenit, dar spune că încă are episoade ce o dărâmă.

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2022. Ce sărbătoare este vineri?

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si