Close sidebar
Close sidebar

Centru de carantină și condiții mizere. Oamenii sunt îngroziți de locul în care sunt nevoiți să trăiască

Groază și panică sunt cuvintele de ordine dintr-un centru de carantină din județul Bihor. Oamenii sunt îngroziți de locul în care sunt nevoiți să trăiască.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un centru de carantină din județul Bihor care va deveni casă pentru următoarele 14 zile pentru anumiți oameni, arată îngrozitor. Oamenii se tem pentru sănătatea lor, în condițiile în care vor trebui să locuiască aici, între pereți plini de igrasie și în frig. Cetățenii care au intrat în carantină noaptea trecută au găsit paturi lipite, miros de urină și dezinfectante lipsă, arată evz.ro.

Mai mulți oameni au ajuns în noaptea de marţi spre miercuri, în centrul de carantină de la Pădurea Negră – județul Bihor. Românii au reclamat condiţiile improprii din clădirea în care trebuie să stea în următoarele două săptămâni. ”Sunt anumite camere care nu au apă curentă la chiuvetă, nu există săpun, prosoape, absolut nimic! Nu ne-au dat nimic, în afară de lenjeria pe care trebuia să o tragem peste perne şi

plapume.

Centru de carantină și condiții mizere. Oamenii sunt îngroziți de locul în care sunt nevoiți să trăiască

Nu s-a dezinfectat înainte ca noi să ajungem aici! Pernele sunt foarte pătate. Nu sunt dezinfectate şi e de neacceptat, cu atât mai mult cu cât ne-au cazat în centru în urma celor care ar putea fi infectaţi! Perna, plapuma miros îngrozitor a urină.

Sunt persoane care nu au acceptat mizeria din cameră şi au ales să rămână în maşini”, a declarat pentru Bihoreanul.ro Voichiţa Martin, o femeie din Marghita care a revenit în țară din Italia.

Citeste si: Coronavirus printre studenți, la West Gate București

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Românii povestesc dezastrul prin care sunt nevoiți să treacă: „Este mizerie în camere, mâncare de la catering rece. Avem băi comune, bărbaţi cu femei, era o doamnă dezbrăcată, am dat peste ea în baie. Sunt saltele rupte, cearşafuri pişate. Nu avem apă! Avem apă de la noi, nu ni s-a oferit apă.

Mai avem un pic de mâncare. Cel mai grav e că nu avem acces la nicio informaţie. Nu avem internet, semnal la telefon. Stau într-un colţ, am o liniuţă.

Nu avem televizoare, nimeni nu ne explică nimic. Nu avem medic. Nu avem o salvare aici. Dacă mi se întâmplă mie ceva sau face careva un atac de panică nu suntem asistaţi medical. Suntem speriaţi. Nu sunt copii, din câte am văzut, suntem adulţi toţi”, a relatat pentru aceeași sursă și Gelu Boroştean, un clujean care a venit de lângă Ravena.

Citeste si: Alertă la Sibiu! Un avion cu 90 de pasageri a venit din zona roșie de coronavirus a Germaniei

În centrul de carantină din Pădurea Neagră se află 20 de persoane. Oamenii au fost cazați doi câte doi în cameră. O altă problemă semnalată de aceștia e că nu a venit niciun medic la ei și că nu au nici semnal la telefon. Mai mult, spațiile nu sunt încălzite, iar camerele nu au chei.

Citeste si: Alertă în Capitală! Fiica unei femei infectată cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După declarațiile oamenilor cazați acolo, autoritățile au luat măsuri. În jurul orei 13,00, în centru a ajuns o mașină cu soluții dezinfectante și alte accesorii.

„În urma sesizării făcute, am reușit să aducem o mica îmbunătatire condițiilor de carantină, pentru persoanele care vor urma sa între în acest centru (găleți, coșuri de gunoi, perii pentru toalete, dezinfectant, săpun lichid, pahare de unică folosință)”, a transmis sursei citate „Daniel”.

Citeste si: Catrinel Menghia trage un semnal de alarmă: "Am prieteni care s-au îmbolnăvit. Este teribil!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI