Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Centru de echitație modern, recent deschis în apropiere de Constanța

Turism ecvestru la malul mării. Este noua activitate pe care turiștii o pot face la malul mării. Aceștia au ocazia de a trăi o experiență unică la un centru de echitație modern, recent deschis în apropiere de Constanța. Oaspeții se pot caza acolo și se pot bucura inclusiv de piscina exterioară.

Redactia Stirile Kanal D,

Centru de echitație modern, recent deschis în apropiere de Constanța

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La aproximativ 20 de kilometri de Constanța, înconjurat de natură, se află acest centru de echitație care găzduiește 33 de cai de rasă, majoritatea de competiție. Hector este gazda locului, un armăsar impunător, în vârstă de 9 ani.

Citește și: VIDEO- Echitație pentru adulți și copii. Manejul deschis zilnic

Lecții de călărie pentru începători

Din luna iunie, reprezentanții hergheliei pun la dispoziția turiștilor și lecții de echitație pentru începători.

Mihai Neacșa, antrenor: ”O ședință durează între 30-40 de minute, depinde. Începătorii merg prima dată la coardă și încep primele lecții, primele nouțiuni de echitație care se predau de către instructori sau antrenorii noștri.

Echipamentul obligatoriu, o pereche de pantaloni de călărie, cizme, cască de protecție și o vestă de protecție pentru copiii până la 14-16 ani.”

Cât o costă o noaptea la centrul de echitație

Cei care vor să se bucure de experiență mai mult de o zi, se pot caza aici, iar o noapte pornește de la 300 de lei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Simona Butucă, proprietara complexului: ”Avem un număr de 34 de camere care sunt poziționate 17 cu vedere către terenul de concurs și 17 cu vedere către zona de piscină. Sunt utilate, dotate cu absolut tot ce e nevoie.”

Pachetul include și momente de relaxare la piscina exterioară, unde se organizează petreceri de tot felul. Simona, unul dintre proprietarii acestui domeniu, spune că a adus conceptul lângă Constanța cu gândul la copii și la părinții lor.

Simona Butucă, proprietara complexului: ”Nu avem așa ceva în Constanța și ne-am dorit. Noi avem doi copii, fetița face echitație, băiatul înot și cu siguranță sunt multe familii care au copiii pasionați de înot, de echitație și este o alternativă să-i scoatem de la calculatoare, să ne bucurăm de natură și verdeață.”

Complexul se întinde pe 5 hectare, iar investițiile se ridică la peste 6 milioane de euro. Aici, se pot antrena și campionii României iar proprietarii vor organiza și concursuri sportive de călărie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI