Cerasela Mihovici facuse doua transplanturi pulmonare si isi dorea enorm sa invinga boala si sa traiasca. Organismul ei a cedat insa si, zilele trecute, a murit. Anuntul mortii sale a fost facut chiar de sotul ei, printr-un mesaj emotionant: “Te voi iubi mereu viata mea. Vei ramane mereu in inima mea! Dumnezeu sa iti dea odihna vesnica si sa ma astepti si pe mine!”, a fost mesajul prin care Andrei, sotul Ceraselei, a anuntat moartea tinerei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cerasela lupta de cativa ani cu boala si isi dorea sa o invinga, sa-si traiasca iubirea alaturi de sotul ei. Aflata in spital, dupa o complicatie suferita in decembrie, Cerasela posta mesaje dureroase pe pagina ei de socializare, in care arata ca fiecare zi traita este o victorie pentru ea.
"Multumesc lui Dumnezeu ca m-a binecuvantat cu inca o zi din sirul vietii” sau “E minunat sa te trezesti dimineata si sa-si dai seama ca Dumnezeu ti-a mai dat o zi sa traiesti”, le transmitea ea prietenilor si celor dragi.

Din pacate, in urma cu cateva zile, sirul vietii ei s-a intrerupt.


Drama Ceraselei Mihovici a inceput in urma cu 7 ani. Grav bolnava, ea a avut nevoie de un transplant de plaman si dupa multe demersuri a fost operata in strainatate.Totul parea a fi bine, insa dupa patru ani, de la o raceala, Cerasela a avut parte de complicatii si a ajuns in stare grava la Viena. A primit un nou plaman, insa la finalul anului trecut, au aparut alte complicatii, iar organismul ei a cedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si