La ora 20 si 15 minute, Institutul National pentru Fizica Pamantului  inregistreaza un seism de mare adancime, ca magnitudinea de 5 grade pe Scara Richter, resimtit in Covasna, Intorsura Buzaului, Targu Secuiesc, Nehoiu si Sfantu Gheorghe.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Seismul a provocat panica in randul oamenilor, mai ales in randul celor care locuiesc in cladiri cu bulina rosie.
Zeci de cladiri din centrul Capitalei stau sa cada in orice moment! In aceasta cladire din Centrul Vechi locuiesc, de pilda, nu mai putin de 60 de familii.

Institutul de Geodinamica al Academiei Romane a pus la punct singura metoda din lume care poate pune in evidenta un cutremur cu cateva zile inainte sa se produca. Iar pe acesta l-au depistat in urma cu 4 zile inainte. O descoperire recunoscuta chiar de NASA. Iata si cum functioneaza!
Mai ramane ca institutiile statului sa finanteze acest tip de proiect care poate salva vietile a milioane de oameni atat in Romania cat si in celelalte tari ale lumii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si