Close sidebar
Close sidebar

Ceremonie emotionanta pe aeroport la aducerea Regelui Mihai in tara!

Ceremonia de primire in tara, pentru totdeauna, a Regelui a fost impresionanta! Membrii indoliati ai familiei regale cu greu si-au stapanit lacrimile!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Drumul de sfarsit al ultimului Rege al Romaniei a inceput la aeroportul Henri Coanda.
A fost adus in tara pe care a iubit-o mai presus de orice cu un avion militar si a fost in permanenta insotit de Principesa Elena si Principesa Sofia.
Ceremonia de pe aeroport a fost una plina de emotie. De asemenea, un general al armatei a stat pe timpul zborului la capataiul sau, pentru ca regele a fost ultimul maresal al Romaniei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fiicele si nepotii regelui nu si-au putut stapani lacrimile in momentul in care sicriul a fost coborat din aeronava militara.
Vizibil afectat, Nicolae a stat alaturi de membrii familiei regale si a privit impietrit catre cosgciucul in care se afla bunicul sau.
Sicriul a fost purtat pe brate de 8 militari ai Garzii de Onoare. Un sobor de preoti a tinut prima slujba religioasa de la aducerea in tara a Regelui Mihai.


Imediat dupa, cortegiul funerar a plecat spre Castelul Peles.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI