Close sidebar
Close sidebar

Cerere în căsătorie în direct la "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Au fost momente emoționante în cea mai recentă emisiune a show-ului "Puterea Dragostei" de la Kanal D. Unul dintre concurenți și-a luat inima în dinți și s-a prezentat cu un inel și buchet de flori, în genunchi, în fața iubitei sale. Ce a urmat vezi mai jos.

Razvan Ilie,

Emisiunea "Puterea Dragostei" se pregătește de nuntă [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Codruț i-a pregătit o surpriză de proporții iubitei sale din emisiune, Alexandra. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a așteptat-o pe Alexandra cu un buchet de flori, s-a așezat în genunchi cu un inel în mână și i-a adresat o cerere emoționantă, la care toți ceilalți concurenți au reacționat cu urale.

Citeste si: A luat naștere un nou cuplu în casa ”Puterea Dragostei”. Cei doi porumbei au avut parte de un sărut pasional

Cerere de căsătorie în uralele casei "Puterea Dragostei"

"Îți mulțumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut împreună în toate aceste luni în care, chiar dacă de multe ori nu meritam, ai fost lângă mine și vreau să continuăm împreună.

Te întreb rar, o dată și tare: Vrei să fii nevasta mea?", i-a spus Codruț Alexandrei, care era vizibil emoționată. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

"Da", a venit răspunsul Alexandrei,  cei doi s-au îmbrățișat și sărutat, iar toți ceilalți au aplaudat momentul special din emisiune. Codruț și Alexandra sunt oficial logodiți de acum înainte.   

Lucruri mai puțin cunoscute despre Alexandra de la „Puterea Dragostei”

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are 26 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București.

Toți cei care o cunosc îi spun Alexandra. Este pasionată de social media, ca și sora ei mai mică, Adriana, prezentă și ea în show-ul de la KanalD.

Femeie asumată din fire, a menționat încă din prima clipă că a fost căsătorită. Blonda din Vaslui a spus că își caută un soț și un tătic pentru fetița ei din prima căsătorie. 

Citeste si: Lovitură de teatru la "Puterea Dragostei". Maria, cu bagajele făcute, îl amenință pe Marinescu: "O să vorbesc..."

Mai jos momentele emoționante din emisiunea "Puterea Dragostei" la care unii concurenți abia și-au oprit lacrimile: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI