Spre bucuria doamnelor si a domnisoarelor prezente la concert, cantaretul s-a pozat cu ele si le-a oferit domnilor cateva sfaturi despre iubire.

Horia Brenciu le-a oferit o seara de neuitat celor care iubesc si nu numai. Cu melodii romantice, dar si ritmatice, artistul i-a incantat pe cei prezenti. Spre bucuria doamnelor si a domnisoarelor, cantaretul a venit in mijlocul acestora nu doar pentru a le canta, ci si pentru a se lasa fotografiat cu fanele sale.


Printre indragostiti s-au aflat si persoane care inca nu si-au gasit jumatatea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu a trecut mult timp din momentul in care tanara domnisoara a declarat ca este singura, ca cineva a avut grija sa o flateze cu o atentie demna de invidiat. Pe de alta parte, unele doamne au preferat sa vina singure, doar cu prietenele.

Prezent pe scena, Horia Brenciu le-a sarit in ajutor domnilor cu un pont despre cum isi pot impresiona iubita de Ziua Indragostitlor.
Nu au lipsit cererile in casatorie...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si