Amatorii rețelelor sociale au dat cel puțin o dată în ultima perioadă peste astfel de filmulețe. Așa zișii creatori de conținut se poartă ca niște personaje din jocurile video. Își mișcă într-un mod bizar mâinile și repetă obsesiv unele cuvinte.

”Ghe ghe goo goo ga ga înghețată, înghețată, înghețată”

Această tânără se crede robot și a intră în acest rol ore întregi. Fiecare reacție este un răspuns la donațiile făcute de internauți sub formă de diferite stickere.

Mai sunt și momente în care- de furie- își iese din personaj.

Într-un alt videoclip, o femeie are mai multe bancnote de 50 de euro atârnate de gulerul tricoului. Gesticulează robotic din mâini și îi provoacă pe internauți să facă donații.

”Bună, donează ca să vezi o reacție românească. Nu mă mai trimiteți la muncă vă rog frumos”, spune utilizatorul.

Socoteala de acasă nu se potrivește de multe ori cu cea... de pe tik-tok.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Gata Ane trăisca ce iubești ca mi-ai dat doar d-alea de un cent. Doar de un cent mi-ai dat. Mi-a înnebunit gura. Hai  să te văd. Buna, eu sunt Ane. Bună eu sunt Ane”, spune tânăra.

Citește și: VIDEO- Otilia, viață după logodnă. Artista trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei

Trendul a luat naștere în Statele Unite ale Americii la începutul lunii iulie.

Acum a fost preluat de mulți români care vor să facă sume furmoase fără prea mult efort.

”Oamenii care fac npc nu fac altceva decât să se înjosească în mod public pentru 10 dolari. Nu o să meargă la nesfârșit. Chiar nu o să meargă la nesfârșit treaba asta”, zice un tânăr de pe tik-tok.

Aceste live-uri strâng sute de mii de urmăritori. În funcție de generozitatea internauților, creatorii de conținut care se dau drept roboți pot obține chiar și câteva mii de dolari pe oră.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si