Close sidebar
Close sidebar

Cersetorii romani din Paris se dau drept refugiati sirieni. "Familie siriana. SOS"

Un reportaj realizat de France 3 in centrul Parisului scoate la lumina noile metode la care apeleaza cersetorii, printre care si romani, pentru a face rost de bani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

La aproape fiecare semafor din centrul Parisului, de cateva saptamani, au aparut cersetori tinand in mana cartoane pe care au scris "familie siriana SOS".
Jurnalistii francezi au incercat sa poarte o conversatie in limba araba cu ei "Esti siriana?" o intreaba un reporter pe una dintre tinerele care cerseau in strada. "Da, vin din Alep". Femeia nu intelege nimic in limba siriana, iar la final recunoaste ca este romanca, relateaza francetvinfo.fr.
"Aceeasi oameni care acum un an se prefaceau ca sunt infirmi acum se dau drept sirieni" spun autoritatile.
95% dintre refugiati sirieni care ajung in Franta sunt luati in grija statului.

La aproape fiecare semafor din centrul Parisului, de cateva saptamani, au aparut cersetori tinand in mana cartoane pe care au scris "familie siriana SOS". Jurnalistii francezi au incercat sa poarte o conversatie in limba araba cu ei "Esti siriana?" o intreaba un reporter pe una dintre tinerele care cerseau in strada.

"Da, vin din Alep".

Femeia nu intelege nimic in limba siriana, iar la final recunoaste ca este romanca, relateaza francetvinfo.fr. "Aceeasi oameni care acum un an se prefaceau ca sunt infirmi acum se dau drept sirieni" spun autoritatile. 95% dintre refugiati sirieni care ajung in Franta sunt luati in grija statului, relateaza France Info.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

 


Paris: quand des faux Syriens font la manche

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI