Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați astăzi, 17 noiembrie, cu privire la faptul că un cetățean chinez a fost găsit decedat în curtea unui bloc din Dobroești, mai exact pe trotuar. Un trecător l-ar fi observat și a sunat de urgență la 112. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Cetățean chinez, găsit mort în Dobroești, Ilfov

Potrivit surselor, cadavrul ar prezenta lovituri la nivelul capului. De asemenea, aceleași surse au mai menționat că bărbatul ar fi locuit singur în imobilul din apropierea locului unde a fost găsit. 

Bărbatul de origine chineză avea 65 de ani.

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 14:16, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe trotuarul din dreptul unui bloc, de pe strada Stejarului din Dobroești, se află o persoană căzută, care prezintă urme de sânge în zona nasului.  La fața locului s-au deplasat Polițiștii orașului Pantelimon, pentru efectuarea activităților din competență, stabilind totodată că, în cauză, este vorba despre un cetățean chinez, în vârstă de 65 de ani", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Iflov.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului au ajuns imediat și echipajele medicale. Din păcate, bărbatul prezenta semne incompatibile cu viața, iar medicii au constatat decesul acestuia.

Citește și: Ancheta continuă în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. Polițiștii caută o femeie care ar fi complicele celor trei indivizi care l-au ucis pe afacerist

Victima prezintă leziuni la nivelul capului

Victima prezintă leziuni la nivelul capului

[Sursa foto: nordnews.md]

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost circunstanțele exacte în care s-a produs tragicul incident.

Cum s-a produs tragedia?

Potrivit surselor stirilekanald.ro, anchetatorii iau în calcul mai multe variante: un accident nefericit, o sinucidere, dar și varianta unei crime.

De asemenea, balconul apartamentului în care locuia ar fi fost deschis. Autoritățile se pare că au identifiat lângă geamul balconului, un scaun. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si