Un cetăţean din Peru, în vârstă de 37 de ani, a fost prins de poliţiştii de frontieră pe Aeroportul Henri Coandă în luna ianuarie, în timp ce transporta 5 kg de cocaină, dorind să călătorescă pe direcţie Madrid. După ce a fost arestat, cetăţeanul străin a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc, relatează Mediafax.

Un bărbat de 37 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră, în timp ce transporta droguri.

Un bărbat de 37 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră, în timp ce transporta droguri.

[Sursa foto: Observator]

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc

Potrivit Poliţiei de frontieră, cetăţeanul peruan, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat la PTF Aeroport Internaţional Henri Coandă, în 28 ianuarie 2023, când s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Madrid. Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit asupra bărbatului şi al bagajelor acestuia, iar în bagajul de mână al bărbatului s-au descoperit cinci pungi, în greutate de un kilogram fiecare, ce conţineau o substanţă vâscoasă de culoare maro. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Polițiștii antidrog au confiscat 15 kilograme de cannabis de la un cetățean străin

În urma cercetărilor, procurorul de caz a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a cetăţeanului străin pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.

În urma cercetărilor, procurorul de caz a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a cetăţeanului străin pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc

[Sursa foto: Observator]


Au fost informaţi poliţiştii din cadrul SCCO Ilfov, iar în urma analizei efectuate cu aparatura din dotare, substanţa maro închis a reacţionat pozitiv la testul pentru cocaină, sens în care a fost sesizată unitatea de parchet competentă. Procurorul DIICOT a dispus reţinerea cetăţeanului peruan iar, ulterior, instanţa de judecată a aprobat propunerea de arestare preventivă.

În urma cercetărilor, procurorul de caz a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a cetăţeanului străin pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si