Cadavrul unui bărbat olandez, în vârstă de 40 de ani, a fost descoperit sâmbătă dimineața într-o cameră de hotel din Timișoara.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadavrul a fost dus la serviciul de medicină legală pentru stabilirea decesului.

Citește și: Mărturii cutremurătoare despre soarta crudă a femeilor din Iran. „Avea haine foarte lungi, dar ei au bătut-o”

A fost deschis dosar penal pentru infracțiunea uciderii din culpă

„Astăzi, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 08:00, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră a unui hotel, situat pe strada Mehadia din municipiul Timişoara, a fost găsită o persoană în stare de inconştienţă. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în camera de hotel fiind găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui bărbat, în vârstă de 40 de ani. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului”, au declarat oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. 

Sursele judiciare au precizat că bărbatul care a fost găsit mort sâmbătă dimineață este un cetățean olandez.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru a stabili împrejurările în care bărbatul a murit, poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia fac cercetări privind comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Anchetatorii iau în calcul și varianta sinuciderii, după ce în camera acestuia au fost descoperite mai multe pastile.

Citește și: Un taximetrist din București a murit în timp ce se afla la volan. Bărbatului de 49 de ani i s-a făcut rău cât aștepta la semafor

Militar francez, găsit mort în camera unui hotel din București

Un militar din cadrul Forțelor Armate Franceze  a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel de patru stele din zona de nord a Capitalei. Descoperirea a fost făcută de o cameristă.

Medicii nu au putut stabili cu exactitate ora morții militarului, așa că moartea acestuia rămâne un mister. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, dar nu au aflat motivele pentru care ar fi făcut acest gest.

Arma cu care și-ar fi luat viața este chiar o foarfecă.

Citește și: Un celebru profesor universitar a murit. Care este cauza decesului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si