Close sidebar
Close sidebar

Cetatean roman, acuzat de 6 agresiuni in Marea Britanie. Barbatul spune ca doar le saruta si le mangaia pe picior pe femei

Un roman in varsta de 37 de ani este acuzat ca a gresat 6 femei la doar o luna dupa ce a ajuns in Marea Britanie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gigi Ciriblan este acuzat ca ar fi comis sase atacuri in orasul Dundee din Scotia. Romanul le-a spus anchetatorilor ca femeile mint, el nu le-a agresat, doar le-a sarutat si le-a mangaiat pe picior.

In cazul uneia dintre victime, care il acuza de abuz, Gigi le-a spus judecatorilor ca si victima a vrut sa intretina relatii intim ecu el si ca" Dumnezeu stie" de ce il acuza acum.
La sfarsitul interog atoriului, reprezentantul acuzarii l-a confruntat direct pe Ciriblan, spunand ca el este cel care minte, iar acesta a continuat sa sustina:

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Eu nu spun minciuni.” In cele din urma romanul, care a ezitat pentru perioade lungi de timp sa raspunda la mai multe dintre intrebarile care i-au fost adresate, a recunoscut ca una dintre victimele sale a spus adevarul in declaratia ei.

Ciriblan a confirmat ca a sarutat-o pe acea femeie pe obraz in timp ce se afla intr-o statie de autobuz pe Seagate si a mai declarat ca i-a „mangaiat“ piciorul.

Cu toate acestea, acuzatul continua sa nege faptul ca in acel caz actiunile sale pot fi incadrate la agresiune si neaga, de asemenea, celelalte cinci acuzatii care i-au fost aduse. Procesul va continua la instanta din orasul Dumfermline, din Scotia.

Sursa: roblastingnews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI