Luni, DIICOT a transmis faptul că cetăţeanul respectiv a transportat, a depozitat şi a deţinut droguri de mare risc în scopul comercializării în cadrul unui festival din Mamaia.

“A fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate cantitatea de 200 grame drog de mare risc( ketamină), obiecte utilizate la prepararea, porţionarea şi ambalarea drogurilor, telefoane mobile şi sume de bani provenite din vânzarea substanţelor”, a precizat DIICOT.

Acesta a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

De asemenea, va fi prezentat la Tribunalul Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Zeci de tineri au fost prinși cu droguri la festivalurile de pe litoral

Zeci de persoane au fost depistate cu droguri la festivalurile de pe litoral. Jandarmii au identificat 39 de persoane care încercau să intre la festival cu substanțe psihoactive.

“În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 39 persoane, identificate având asupra lor substanţe interzise la deţinere. De asemenea, reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa, în cooperare cu forţele  Ministerului Afacerilor Interne, au depistat un bărbat asupra căruia au fost găsite substanţe interzise.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În urma celor constatate, persoana a fost condusă la sediul DGPL Constanţa pentru luarea măsurilor legale”,

a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi “Tomis” Constanţa a transmis duminică, printr-un comunicat citat de News.ro. 

“Astfel, echipajele implicate în acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi de prim-ajutor aflate la cele trei posturi medicale avansate deservite de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa şi de cel al UPU-SMURD Constanţa au acordat sprijin unui număr de 98 de participanţi, în următoarele situaţii: 29 traumatisme diverse (escoriaţii, contuzii, etc.) şi alte 69 cazuri cu afecţiuni medicale diverse (probleme cardiace, reacţii alergice, etc.). Cinci persoane, dintre care doi minori, au avut nevoie de investigaţii suplimentare şi au fost transportate la spital.”,  a mai menționat sursa citată.    

Descinderi DIICOT la traficanții de droguri din zona Festivalului Sunwaves, din Mamaia

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi de Poliţia Locală în timp ce vindeau droguri în zona Festivalului Sunwaves, din Mamaia. Alți șase turiști străini au fost arestați pentru trafic de droguri de mare risc.

Procurorii antimafia au reținut șase turiști străini care au adus în Mamaia droguri pe care încercau să le vândă la festivalul de muzică electronică din stațiune.

Mascații au făcut percheziții în camerele în care erau cazați străinii.

La una dintre adrese au găsit droguri ascunse în spatele unui tablou. În total, au fost confiscate 100 de grame de cocaină dar și sute de comprimate din alte substanțe extrem de periculoase.

Cei 6 străini au fost arestați pentru 30 de zile sub acuzația de trafic internațional de droguri de mare risc. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Doi tineri au fost prinşi de Poliţia Locală   din Constanţa în timp ce vindeau droguri în zona Festivalului Sunwaves din Mamaia.

Primăria Constanţa a anunţat printr-un comunicat de presă, că poliţiştii locali au depistat în zona Summerland, Festivalul Sunwaves, doi bărbaţi din Bucureşti, care ofereau spre vânzare substanțe de mare risc unui bărbat şi unei femei.

Citește și: Captură record în Mamaia. 2 kg de droguri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si