Bărbatul a murit pe patul de spital, după ce fiul femeii cu care avea o relație l-a snopit în bătaie. Martorii spun că fiul acesteia i-ar fi cerut cetățeanului suedez bani, după ce a venit acasă beat, dar victima a refuzat.

De aici până la bataia cruntă pe care i-a aplicat-o agresorul tatălui său vitreg n-a mai fost decât un pas. Originar din Suedia, bărbatul se mutase de ani buni în Prahova, alături de femeia cu care îşi împărţea viaţa.

"Îl batea pe saracul om zi de zi ca sa-i dea bani si i-a dat mereu, i-a dat mereu. De unde să-i dea atatia bani si l-a batut cu un vatrai pana cand l-a lesinat, asa am auzit si eu", povestesc vecinii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bunica agresorului în vârstă de 40 de ani sare în apărarea acestuia. "A venit copilul acasă calumea şi Jean ală, din Suedia l-a luat la bătaie pe el. Şi a avut cuţit la el. Zic, Cristi ferşete-te, mamă, că are cuţitul. Acum ce avea el cu copilul? A pus mâna aşa şi l-a înţepat. Pe urmă i-a dat şi el, cât i-o fi dat. Băiatul i-a făcut vânt"

, a declarat aceasta.

Agresorul este acum în custodia poliţiei şi ar putea fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, sau chiar omor.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si