Bărbatul acuzat că a bătut o femeie în Centrul Vechi, până a lăsat-o inconștientă, în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Decizia vine din partea Tribunalului București.

"La data de 24.02.2024, în jurul orei 3,30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în Centrul istoric din municipiul Bucureşti, Sector 3, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare.

Victima, o femeie de 26 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene şi o fractură, care au necesitat internarea de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

În prezent, starea victimei este una stabilă. Acţionând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului şi îngrijirilor medicale de specialitate", au precizat procurorii.

Filmul evenimentului din Centrul Vechi

Evenimentul șocant a avut loc în Centrul Vechi din Capitală. O tânără de 25 de ani a fost găsită într-o stare gravă, în scara unui bloc, după ce a fost bătută cu bestialitate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Duminică dimineață, în jurul orei 5:40, polițiștii din cadrul Poliției Capitalei-Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

Polițiștii au mers urgent la fața locului, constatând că este vorba despre o femeie aflată în stare de inconștiență, în scara unui bloc din Sectorul 3, Centrul Vechi.

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale.

Atunci când a sosit ambulanța, victima era în stare de șoc, nefiind capabilă să comunice cu salvatorii.

Citește și: VIDEO. În ce stare se află tânăra de 25 de ani desfigurată și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi. A fost prins un suspect

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei.

Cine este femeia bătută și lăsată într-o scară de bloc din Centrul Vechi?

Ea este Larisa, tânăra bătută în Centrul Vechi din Capitală.

Ea este Larisa, tânăra bătută în Centrul Vechi din Capitală.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cine este femeia bătută și lăsată într-o scară de bloc din Centrul Vechi? Larisa se zbate între viață și moarte

Victima se numește Larisa Nicolae. Ea este tânăra în vârstă de 25 de ani, care a fost desfigurată și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si