Potrivit Politiei de Frontiera, in jurul orei 03.30, in cadrul unei actiuni pentru combaterea migratiei ilegale, politistii de frontiera de la Nadlac, in cooperare cu jandarmi de la Inspectoratului Judetean de Jandarmi Arad, au depistat saptesprezece persoane- unsprezece barbati, doua femei si patru copii, care se deplasau pe jos, pe camp, spre Ungaria.

Persoanele, care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera, au fost duse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac pentru cercetari, iar la verificari s-a stabilit ca sunt cetateni din Irak, India si Pakistan- adultii cu varste cuprinse intre 18 si 32 ani, iar copiii intre 3 si 17 de ani. De asemenea, s-a mai stabilit ca o parte din ei sunt solicitanti de azil in Romania, iar ceilalti au intrat legal in tara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Migrantii au spus ca au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria pentru a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen.
In acest caz, politistii de frontiera fac cercetari pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si