Close sidebar
Close sidebar

Cetateni din Irak, Pakistan si India, prinsi cand incercau sa iasa ilegal din Romania

Politistii de frontiera aradeni au depistat, in noaptea de marti spre miercuri, 17 cetateni din Irak, India si Pakistan care incercau sa iasa ilegal din Romania, pe camp, pentru a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei de Frontiera, in jurul orei 03.30, in cadrul unei actiuni pentru combaterea migratiei ilegale, politistii de frontiera de la Nadlac, in cooperare cu jandarmi de la Inspectoratului Judetean de Jandarmi Arad, au depistat saptesprezece persoane- unsprezece barbati, doua femei si patru copii, care se deplasau pe jos, pe camp, spre Ungaria.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Persoanele, care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera, au fost duse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac pentru cercetari, iar la verificari s-a stabilit ca sunt cetateni din Irak, India si Pakistan- adultii cu varste cuprinse intre 18 si 32 ani, iar copiii intre 3 si 17 de ani.

De asemenea, s-a mai stabilit ca o parte din ei sunt solicitanti de azil in Romania, iar ceilalti au intrat legal in tara.

Migrantii au spus ca au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria pentru a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen.
In acest caz, politistii de frontiera fac cercetari pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI