Protestatarii din Bucuresti s-au adunat in Piata Victoriei in jurul orei 17.00, cu steaguri si tobe. Ei fluiera, huiduie si cer demisia Guvernului si presedintilor celor doua camere parlamentare. Ei scandeaza "Nu vrem sa fim o natie de hoti!" si "Jos Tariceanu, Dragnea si Dorneanu!".

Mobilizarea pentru proteste s-a facut pe Facebook.

„Masacrarea Justitiei de catre PSD-ALDE, criticata de magistrati, Departamentul de Stat, Comisia Europeana, este mai mult decat un atac la procedurile de drept si la adresa luptei anticoruptie.

Este un asalt chiar la adresa democratiei din Romania. Felul in care PSD si ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, in care au incercat sa inchida gura Opozitiei si a oricui a indraznit sa se impotriveasca reprezinta semnale care ar trebui sa alarmeze orice roman care doreste pentru Romania o viata in libertate si democratie. La care se adauga si modificarile Codului de Procedura Penala si situatia generala grava din toate celelalte domenii", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucuresti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit organizatorilor, manifestantii vor urma traseul Piata Victoriei- Calea Victoriei- Piata Revolutiei- Piata Natiunile Unite- Parlament.

Peste 1.000 de oameni protesteaza si pe strazile Iasiului. Manifestantii s-au strans in Piata Unirii, apoi au plecat in mars spre sediul PSD, unde continua sa scandeze impotriva alesilor: „PSD ciuma rosie", „Demisia" si "Justitie, nu coruptie".

Proteste antiguvernamentale mai au loc si in Bacau (Piata Tricolorului), Tulcea, Ploiesti,Cluj (Monumentul Memorandistilor) si Bistrita (in fata prefecturii).


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si