Potrivit unui comunicat al CFR citat de hotnews.ro, trenul InterRegio 1822 Arad- Mangalia a stationat luni in Baru Mare, ajungand in Bucuresti Nord cu o intarziere de aproximativ 400 de minute, dupa ce s-a surpat terasamentul, iar caderea unor copaci a dus la intreruperea alimentarii cu energie electrica a liniilor de contact si implicit la intreruperea traficului feroviar.

Ulterior, in jurul orei 13:45, a fost necesara interventia cu o locomotiva de ajutor intre Fundulea si Sarulesti din cauza unei defectiuni tehnice la locomotiva initiala.

Trenul a plecat de aici cu o intarziere de 126 minute in plus si a ajuns la Constanta cu o intarziere totala de 515 minute, iar in Mangalia cu o intarziere de 497 minute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ancheta deschisa de CFR vizeaza si trenul IR 1582 Constanta- Bucuresti Nord, care a avut o intarziere de 107 minute. CFR arata, in comunicat, ca "regreta situatia creata si isi cere scuze pentru intarzieri. In statia Fetesti, angajatii feroviari au oferit apa pasagerilor."

Compania mai precizeaza ca au fost asigurate legaturi catre destinatiile de calatorie pentru toti pasagerii care, din cauza intarzierilor produse, au pierdut trenurile la care aveau bilete.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si