Trenurile Litoral sunt de tip Interregio (IR), cu o viteza sporita, si vor parcurge distanţa Bucuresti- Constanţa, de 226 de kilometri, in circa doua ore. Trenurile au in compunerei vagon-bar, iar unele dintre ele dispun de Wi-Fi gratuit, informeaza news.ro.

”Din cele 40 de trenuri suplimentare, 11 sunt prelungite pâna la Mangalia, cu opriri in toate staţiile importante, pentru a nu obliga calatorii sa apeleze la transport rutier din Constanţa”, a spus directorul general al companiei Iosif Szentes.

Preţul intreg pentru o calatorie Bucuresti- Constanţa, fara reduceri, este de 33,40 la tren Regio si de 60 lei la tren IR. Cei care cumpara bilete dus-intors vor avea parte de o reducere de 10% si de 25% pentru calatorii care cumpara bilete cu peste 21 de zile inainte. Astfel, la o reducere de 10%, un bilet la clasa a II-a dus-intors costa 60,90 lei la un tren Regio si 108,80 lei la tren Interregio.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Compania mai are si o oferta Minigrup 2-5, destinata grupurilor de 2-5 persoane, cu reduceri de pâna la 30% la cumpararea online.

De asemenea, pentru elevi si studenţi, pentru o calatorie cu Trenul Tineretului Bucuresti- Constanţa, din categoria Regio, un bilet costa 18,65 lei. Toate tarifele menţionate includ si tariful de rezervare de loc de 3,9 lei, potrivit reprezentanţilor companiei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si