Close sidebar
Close sidebar

CFR Calatori a lansat programul estival de transport Trenurile Soarelui. 40 de trenuri vor asigura legaturi din toata tara catre litoral. Cat costa un bilet

CFR calatori a lansat, joi, programul estival de transport Trenurile Soarelui, prin care sunt introduse 40 de trenuri suplimentare catre Litoral in perioada vacanţelor de vara.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trenurile Litoral sunt de tip Interregio (IR), cu o viteza sporita, si vor parcurge distanţa Bucuresti- Constanţa, de 226 de kilometri, in circa doua ore. Trenurile au in compunerei vagon-bar, iar unele dintre ele dispun de Wi-Fi gratuit, informeaza news.ro.

”Din cele 40 de trenuri suplimentare, 11 sunt prelungite pâna la Mangalia, cu opriri in toate staţiile importante, pentru a nu obliga calatorii sa apeleze la transport rutier din Constanţa”, a spus directorul general al companiei Iosif Szentes.

Preţul intreg pentru o calatorie Bucuresti- Constanţa, fara reduceri, este de 33,40 la tren Regio si de 60 lei la tren IR. Cei care cumpara bilete dus-intors vor avea parte de o reducere de 10% si de 25% pentru calatorii care cumpara bilete cu peste 21 de zile inainte. Astfel, la o reducere de 10%, un bilet la clasa a II-a dus-intors costa 60,90 lei la un tren Regio si 108,80 lei la tren Interregio.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Compania mai are si o oferta Minigrup 2-5, destinata grupurilor de 2-5 persoane, cu reduceri de pâna la 30% la cumpararea online.

De asemenea, pentru elevi si studenţi, pentru o calatorie cu Trenul Tineretului Bucuresti- Constanţa, din categoria Regio, un bilet costa 18,65 lei. Toate tarifele menţionate includ si tariful de rezervare de loc de 3,9 lei, potrivit reprezentanţilor companiei.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI