Potrivit sursei citate, la calatoria cu trenul, permisele de calatorie in interes personal sunt valabile numai insotite de actele de identitate prevazute in metodologiile de aplicare a Ordonantei Guvernului nr. 112/1999 republicata, potrivit Agerpres.

Aceste permise sunt legitimatii de calatorie tip foaie, clasa 1 si clasa a 2-a, nominale, si se utilizeaza numai de catre titularul inscris pe carnetul respectiv.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pensionarii CFR pot solicita detalii privind eliberarea acestor permise la compartimentele de legitimatii de calatorie la care sunt arondati.

Compania de transport feroviar precizeaza ca, inainte de calatorie, pasagerii trebuie sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si