Nu este prima dată când compania aeriană încearcă să atragă publicul prin postările legate de Formula 1. În ultima postare a Ryanair, ghinionistul care a fost luat peste picior a fost Charles Leclerc, unul dintre "clienții" preferați ai companiei aeriene din Irlanda. Nu este pentru prima oară când pilotul de la Ferrari este ironizat de aceștia.

Leclerc DNS Brazilia

Leclerc DNS Brazilia

[Sursa foto: Planet F1]

Citește și: CFR Cluj ratează oportunitatea de a ocupa primul loc în Campionat. Hermannstadt- CFR Cluj, scor final 1-0

După ce nu a putut lua startul în cursa din Brazilia din cauza unor probleme tehnice ale monopostului, Leclerc a sugerat în discuția sa cu jurnaliștii că ar putea lua în considerare o vizită la Lourdes, cel mai popular loc de pelerinaj catolic din lume, pentru a scăpa de ghinionul care l-a urmărit în acest sezon.

„Ia și strategii cu tine”

Ryanair a preluat interviul lui Leclerc și a ales să-l trateze într-o manieră amuzantă. Reprezentanții companiei au creat un bilet de îmbarcare virtual pentru pilotul de la Ferrari, personalizându-l cu numele său și numărul cu care concurează în Formula 1, mai exact 16, și referința "1ncid3n7", derivată din cuvântul "incident" pe care pilotul din Monaco l-a pocit în adolescență, la începutl carierei sale de pilot.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Brazilia a fost alegerea pentru "locul de plecare," iar acesta a fost reprezentată de "aeroportul" DNS, o abreviere folosită în Formula 1 atunci când un pilot nu ia startul într-o cursă. Destinația finală a monegascului urma să fie Lourdes.

Citește și: Iga Swiatek este campioana Turneului Campioanelor. Poloneza termină anul pe primul loc WTA: "Un vis devenit realitate"

Compania a adăugat un element de umor, sugerând lui Leclerc să ia și strategii cu el. Postarea a devenit virală, fiind vizualizată de peste două milioane de persoane și a strâns 20.000 de aprecieri.

Leclerc DNS Brazilia

Leclerc DNS Brazilia

[Sursa foto: Planet F1]

Până acum, cu doar 2 curse înainte de finalul sezonului 2023, Charles Leclerc a acumulat doar 170 de puncte, în timp ce campionul Max Verstappen de la Red Bull a strâns total istoric de 524 de puncte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si