Close sidebar
Close sidebar

Charles Leclerc, luat peste picior după eșecul de la Marele Premiu al Braziliei. Postarea a strâns 20.000 de like-uri

Charles Leclerc, pilotul în vârstă de 26 de ani al echipei Ferrari, a fost luat peste picior după eșecul de la Marele Premiu al Braziliei de weekendul trecut. Compania aeriană Ryanair l-a ironizat după ce acesta a declarat că se gândește să meargă la Lourdes, unul dintre cele mai vizitate locuri de pelerinaj catolic, în speranța că va scăpa de ghinionul care i-a marcat sezonul în Formula 1. 

Alexandra Costea,

Charles Leclerc, luat peste picior după eșecul de la Marele Premiu al Braziliei. Postarea a strâns 20.000 de like-uri

[Sursa foto: Planet F1]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu este prima dată când compania aeriană încearcă să atragă publicul prin postările legate de Formula 1. În ultima postare a Ryanair, ghinionistul care a fost luat peste picior a fost Charles Leclerc, unul dintre "clienții" preferați ai companiei aeriene din Irlanda. Nu este pentru prima oară când pilotul de la Ferrari este ironizat de aceștia.

Leclerc DNS Brazilia

[Sursa foto: Planet F1]

Citește și: CFR Cluj ratează oportunitatea de a ocupa primul loc în Campionat. Hermannstadt- CFR Cluj, scor final 1-0

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

După ce nu a putut lua startul în cursa din Brazilia din cauza unor probleme tehnice ale monopostului, Leclerc a sugerat în discuția sa cu jurnaliștii că ar putea lua în considerare o vizită la Lourdes, cel mai popular loc de pelerinaj catolic din lume, pentru a scăpa de ghinionul care l-a urmărit în acest sezon.

„Ia și strategii cu tine”

Ryanair a preluat interviul lui Leclerc și a ales să-l trateze într-o manieră amuzantă. Reprezentanții companiei au creat un bilet de îmbarcare virtual pentru pilotul de la Ferrari, personalizându-l cu numele său și numărul cu care concurează în Formula 1, mai exact 16, și referința "1ncid3n7", derivată din cuvântul "incident" pe care pilotul din Monaco l-a pocit în adolescență, la începutl carierei sale de pilot.

Brazilia a fost alegerea pentru "locul de plecare," iar acesta a fost reprezentată de "aeroportul" DNS, o abreviere folosită în Formula 1 atunci când un pilot nu ia startul într-o cursă. Destinația finală a monegascului urma să fie Lourdes.

Citește și: Iga Swiatek este campioana Turneului Campioanelor. Poloneza termină anul pe primul loc WTA: "Un vis devenit realitate"

Compania a adăugat un element de umor, sugerând lui Leclerc să ia și strategii cu el. Postarea a devenit virală, fiind vizualizată de peste două milioane de persoane și a strâns 20.000 de aprecieri.

Leclerc DNS Brazilia

[Sursa foto: Planet F1]

Până acum, cu doar 2 curse înainte de finalul sezonului 2023, Charles Leclerc a acumulat doar 170 de puncte, în timp ce campionul Max Verstappen de la Red Bull a strâns total istoric de 524 de puncte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI