La primele ore ale dimineații, Aeroportul Henri Coandă este plin-ochi. Asta, deși călătorii sunt sfătuiți să vină cu trei ore înainte de îmbarcare, pentru a evita aglomerația. Însă odată ajunși în aeroport se trezesc că au venit degeaba: birourile de check-in sunt închise. 

Cozi interminabile la check-in

Notificarea pasagerilor să ajungă din timp la aeroport este o practică tot mai des întâlnită printre companiile aeriene.

Această măsură nu taie răul de la rădăcină, iar pasagerii ajung în același punct. Coada la birourile de check-in este tot interminabilă, aglomerația nu poate fi evitată, iar oamenii ridică din umeri. 

Citeste si: Un adolescent din județul Dâmbovița a terorizat o localitate întreaga. Băiatul îi punea pe oameni să își dea palme și îi posta pe internet

"Asta este, n-avem ce să facem, așteptăm și ne conformăm."

"Nu e chiar ok, că noi, de exemplu, suntem din Brașov, nu suntem de aici și atunci nu ne e chiar ok să venim cu trei ore, dar..."

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Răzbunare ca în filme în Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr a fost filmat când dă foc unei maşini

"E cam absurd să stai atâtea ore aici, plus pe avion, plus la destinație să mai stai încă două ore sau cât mai stai... Adică, o zi pierdută aiurea!"

Care sunt cele mai aglomerate zile

Sunt și pasageri mai indulgenți, care văd cu ochi buni această practică și nu sunt deranjați de așteptarea mai lungă.

"Mi-am luat o măsură de siguranță, nu am vrut să mă stresez pe ultima sută de metri și am zis că mai bine stau aici liniștită și aștept."

Citeste si: UPDATE: Alertă cu bombă în Sectorul 1 din Capitală: valiza era goală

"Dacă este pentru binele nostru, nu am nicio problemă, că mi se pare totul mult mai civilizat."

Citeste si: Aproape toate zborurile Lufthansa în Germania au fost anulate din cauza lipsei de personal

"Cu aglomerația care este trebuie să fii mai din vreme, să nu întâmpinăm alte probleme."

Pe Aeroportul Henri Coandă, cele mai aglomerate zile sunt vinerea, sâmbăta și duminica, între 5.30 și 8 dimineața, dar situația este similară și între orele 13-17 după-amiază.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si