Celebrul bucătar Chef Foa ar fi fost prins la volan, sub influența unor substanțe interzise, însă, vedeta neagă acuzațiile.

Agenții de poliție l-au oprit în nordul Capitalei pentru verificări de rutină, iar, în urma testării cu aparatul Drugtest, Chef Foa a ieșit pozitiv la două substanțe de mare risc: cocaină și canabis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Percheziții Satu Mare: Peste un kilogram de canabis a fost descoperit la mansarda unei locuințe. Câinele Athos a făcut parte din acțiunea de control

Chef Foa, dus la INML după ce ar fi consumat substanțe interzise. Ce au transmis autoritățile

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au oprit astăzi, 23 octombrie, un autovehicul condus de un bărbat de 41 de ani, pentru un control de rutină.

În urma testării cu Drugtestul, bărbatul ar fi ieșit pozitiv la două substanțe psihoactive, iar, ulterior, acesta a fost dus la INML, pentru prelevarea de mostre biologice.
În același timp, bărbatului i s-a efectuat o percheziție corporală, iar polițiștii au găsit patru țigarete „susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”.

De asmenea, s-a înctocmit un dosar penal în cadrul căruia „se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, au transmis autoritățile.

Ce a spus celebrul chef și mai multe detalii, în jurnalul de la ora 19:00, prezentat de Christian Sabbagh.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si