Close sidebar
Close sidebar

Chelsea vrea să dea trei jucători la schimb pentru Kylian Mbappe

Chelsea are trei jucători pe care PSG i-ar putea accepta la schimb pentru a accepta transferul lui Kylian Mbappe la clubul din Premier League, scrie presa londoneză. 

Sorin Negru,

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Chelsea

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Clubul englez Chelsea Londra ar fi interesat să semneze în această vară cu starul francez de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, care este pe punctul să părăsească Parisul în această vară.

Citește și: Kylian Mbappe, apărat de Anne Hidalgo, primarul Parisului. "Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ce joc face PSG?"

Se pare că Chelsea încearcă să-l atragă pe starul francez Kylian Mbappe în această vară, oferind clubului francez Paris Saint-Germain nu doar bani cash, ci și o ofertă de jucători.

Mbappe a fost scos la vânzare cu un an înainte de expirarea contractului, după ce le-a spus șefilor PSG că nu are intenția să-și prelungească șederea la Paris mai mult decât trebuie.

Unde pleacă Kylian Mbappe- thrillerul acestei veri

Real Madrid și Liverpool au fost primele care s-au anunțat interesate de câștigătorul Cupei Mondiale din 2018. Potrivit Express Sport, Mbappe a refuzat deja o mutare în Arabia Saudită.

În urmă cu o zi, Kylian Mbappe s-a fotografiat la Monte Carlo și a postat imaginea pe Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Cine sunt cei trei jucători de la Chelsea pe care PSG i-ar putea accepta ca parte a unui acord de schimb pentru Kylian Mbappe?

Primul nume este  Romelu Lukaku, împrumutat de Chelsea la Inter Milano. Dacă PSG pierde un atacant de talie mondială, va trebui să-l înlocuiască cu cineva care poate marca goluri. Internaționalul francez este letal în fața porții și și-a înscris numele pe tabela de marcaj de 41 de ori în toate competițiile sezonul trecut.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Kylian Mbappe, ultima vară la Paris?

Un al doilea jucător pe care Chelsea Londra l-ar putea ceda francezilor de la PSG este Sterling.

Nu este un secret pentru nimeni că visul lui PSG este să câștige Liga Campionilor. Parizienii s-au apropiat de trofeul european în 2020, când au ajuns în finala competiției sub conducerea lui Thomas Tuchel, dar în cele din urmă au pierdut trofeul în fața lui Bayern Munchen.

Sterling este un activist cu experiență când vine vorba de Liga Campionilor și a reprezentat Liverpool, Manchester City și Chelsea în competiția europeană a cluburilor de top. 

Conform sursei citate, șefii PSG ar putea să profite de șansa de a pune mâna pe un jucător atât de experimentat și l-ar putea accepta pe Sterling ca parte a acordului de transfer pentru Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe, transfer la Chelsea?

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dacă lui PSG nu-i sunt pe plac pe Lukaku sau Sterling, ar putea fi tentați de Hakim Ziyech. Tânărul în vârstă de 30 de ani a dat dovadă de strălucire în timpul perioadei sale de trei ani pe Stamford Bridge, dar a pierdut mult din formă în ultimul timp.

Ziyech urma să se alăture lui Cristiano Ronaldo la clubul din Arabia Saudită Al-Nassr la începutul acestei veri, dar transferul a căzut în ultima clipă.

Kylian Mbappe, termen limită 31 iulie

Se pare că Liverpool și Chelse ar fi în discuții pentru a semna un transfer al francezului Kylian Mbappe, după ce Paris Saint-Germain s-a înfuriat de decizia starului de a refuza discuțiile cu Al-Hilal din Arabia Saudită.

Jucătorul de 24 de ani pare să fie în drum prin ieșirea din Parc des Princes după ce le-a spus șefilor de club că nu are intenția de a-și prelungi contractul dincolo de vara viitoare.

Șeicii de la PSG i-au dat ca termen-limită de a semna prelungirea cu clubul până luni, 31 iulie. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI