La 77 de ani, Cher și-a uimit fanii cu o postare haioasă pe Twitter, semn că vârsta nu a devenit încă un impediment pentru ea.

”Ok, îmi poate spune cineva când anume mă voi simți bătrână? E ridicol! Tot aud numerele astea, dar sincer nu le pot înțelege!”, a scris Cher pe Twitter.

Cher a găsit secretul tinereții

Fanii au comentat imediat, și au învăluit-o pe vedetă în complimente. Ce-i drept, nu s-ar zice că peste Cher au trecut 77 de primăveri. Într-un interviu recent, cântăreața cu voce inconfundabilă mărturisea că unul dintre secretele ei este iubire, referindu-se la iubitul cu 40 de ani mai tânăr, Alexander Edwards. Rapperul îi oferise chiar și inelul de logodnă în martie.

Citește și: Beyoncé dezvăluie secretele părului ei. Care este ritualul cântăreței

Cum se înțelege artista cu iubitul ei, Alexander Edwards

Cher: ”Pe hârtie poate părea ridicol, dar în viața reală ne înțelegem excelent, e minunat, iar eu nu le atribui bărbaților calități pe care nu le au, dar el e foarte bun, deștept, talentat și foarte amuzant. În plus, mai cred și că arată foarte bine.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De câteva zile încoace însă, presa mondială din State vuiește că cei doi și-ar fi spus adio după nici 6 luni de relație. Cher nu a dat semne că ar fi afectată, ba dimpotrivă, a lansat un parfum care-i poartă numele.

De-a lungul vieții, Cher a avut câteva relații care au ținut prima pagină a ziarelor. Tom Cruise și chiar Elvis Presley se numără printre bărbații celebri care au curtat-o.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si