S-au umplut de turişti ca în plin sezon estival, spre bucuria patronilor. Preparatele din peşte, savurate într-un peisaj de basm, i-au făcut pe gurmanzi să uite complet de sarmale, cîrnaţi şi tobă.

Bucatarii din aceasta cherhana de la malul marii au gatit la foc continuu. Nu trecusera mai mult de zece minute de cand s-a deschis si localul a devenit neincapator.

Ce-i drept, privelistea e una care ar vraji pe oricine. Turistii pot admira cum valurile se sparg bland de mal langa un delicios bors de peste sau o saramura de peste cu mamaliga.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Doar ca oamenii au prins si gustul preparatelor sofisticate din pesti proveniti din marile oceane ale lumi.

Cu toate ca a crescut consumul de peste, Romania tot codasa ramane in Europa, cu o medie de 4 kilograme pe cap de locuitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si