„Cred că este prea devreme să ieşi la pensie la 65 de ani. Dacă m-aş fi pensionat la 65 de ani, ce aş fi făcut până acum? O luam razna. Muncesc pentru că îmi place să fiu în preajma oamenilor”, a declarat femeia.
Felimina e convinsa ca secretul longevitatii sale sta tocmai in faptul ca are mereu ceva de facut. Ea crede ca multi oameni ies la pensie mult prea devreme si isi irosesc apoi timpul, fara nicio ocupatie.
Întrebată care ar fi vârsta potrivită pentru a ieşi la pensie, bătrâna a precizat că 75 de ani, dar şi atunci numai dacă intervine vreo problemă de sănătate. Femeia încă munceşte la curăţătoria de haine din Buffalo, devenind un fel de mascotă a locului.
Femeia a inceput sa munceasca de cand avea 15 ani, iar curatatoria este o afacere de familie pe care a deschis-o alaturi de sotul sau in anul 1946.

„Cred că este prea devreme să ieşi la pensie la 65 de ani. Dacă m-aş fi pensionat la 65 de ani, ce aş fi făcut până acum? O luam razna. Muncesc pentru că îmi place să fiu în preajma oamenilor”, a declarat femeia. Felimina e convinsa ca secretul longevitatii sale sta tocmai in faptul ca are mereu ceva de facut. Ea crede ca multi oameni ies la pensie mult prea devreme si isi irosesc apoi timpul, fara nicio ocupatie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Întrebată care ar fi vârsta potrivită pentru a ieşi la pensie, bătrâna a precizat că 75 de ani, dar şi atunci numai dacă intervine vreo problemă de sănătate.

Femeia încă munceşte la curăţătoria de haine din Buffalo, devenind un fel de mascotă a locului. Aceasta inceput sa munceascade la varsta de 15 ani, iar curatatoria este o afacere de familie pe care a deschis-o alaturi de sotul sau in anul 1946. Felimina si-a sarbatorit implinirea celor 101 alaturi de familie si prieteni, la plaja.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si