Provincia chineză Heilongjiang (nord-vest), la frontiera cu Rusia, a înregistrat luni 79 de cazuri ”importate” de covid-19. Este vorba despre chinezi care se întorc în ţară din Rusia, a anunţat marţi presa oficială.

Aceste cazuri reprezintă grosul îmbolnăvirilor declarate în China luni- 89.

Citeste si: Toate noutățile despre Coronavirus pot fi găsite pe un singur site!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În timp ce China luptă împotriva unui al doilea val de covid-19, două vaccinuri experimentale urmează să fie testate pe oameni, scrie marţi agenţia oficială chineză de presă China Nouă.

Citeste si: Țările din Europa care au început relaxarea măsurilor de carantină

China a anunţat în martie că a dat undă verde altui test clinic al unui vaccin împotriva noului coronavirus, dezvoltat de Academia Militară chineză de Ştiinţe Medicale şi societatea din domeniul biotehnologiei HK CanSino Bio.

Citeste si: Un barbat de 54 de ani din Suceava a murit intr-o ferma din Germania! Sotia e disperata: "Eu cred ca e vorba de..."


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si