Close sidebar
Close sidebar

Chinezii, in vizita la Palatul Parlamentului. Cum au fost primiti de catre Liviu Dragnea

Oare ce au fotoliile din Palatul Parlamentului? Or fi atat de confortabile sau tapiteria lor este imbibata cu o substanta foarte puternica? Un lucru pare cert- de cum te asezi, te si loveste somnul! si nu li se intampla numai alesilor nostri, ci si unor invitati veniti din celalalt capat al lumii.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 300 de chinezi, in frunte cu secretarul  Secretariatului Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, au ajuns astazi la Casa Poporului. Ocazia este unica, asa ca atat musafirii cat si gazdele se comporta cum stiu mai bine!

Si cum seful Camerei Deputatilor este teleormanean get beget, oaspetii chinezi au gustat din rosia romaneasca.

Nici nu-i de mirare ca bietii oameni au atipit inainte de sedinta de lucru. Un zbor de la Beijing la Bucuresti dureaza mai bine de 20 de ore. Unde mai pui si diferenta de fus orar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dar zumzetul romanesc te trezeste oricat ai fi de obosit! Mai ales ca toti vor sa plece acasa cu cele mai frumoase amintiri.

Dar...cand lucrarile incep, in sala se face liniste. Nimeni nu misca. Toti au grija ca liderul sa fie multumit!

LIVIU DRAGNEA: "Stimati prieteni un vechi proverb chinez spune ca cine nu urca muntele nu cunoaste inaltimea cerului.

europa si china trebuie sa urce muntele pt a cunoaste beneficiile dezvoltarii economice"

Evenimentul isi propune sa imbunatateasca relatiile Chinei cu tarile din europa centrala si de est. Mai ales ca prietenii chinezi doresc sa investeasca bani buni in Romania. Sunt interesati de proiecte de infrastructura si cercetare.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI