Mihaela Branduse a castigat de trei ori titlul national cu Silcotub Zalau, in 2001, 2004 si 2005, dar s-a retras din sport acum 6 ani, la varsta de doar 27 de ani. Imediat dupa ce a renuntat la sport, a devenit mamica, insa bucuria i-a fost umbrita de o veste cumplita.
 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dupa cateva investigatii de rutina a aflat ca are cancer. Timp de 4 ani s-a luptat cu boala. A suportat sedinte interminabile si epuizante de chimioterapie.

Din pacate, potrivit wowbiz.ro, tratamentele nu au dat roade, ba chiar situatia i s-a agravat. A fost operata la Cluj-Napoca, a continuat tratamentul, insa organismul ei nu a mai rezistat. Mihaela s-a stins la cateva zile dupa ce a implinit varsta de 33 de ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si