Preturile pentru inchiriera unui apartament se apropie de 2.000 de euro. Pe un site de rezervari, chiria pentru cele 4 zile ale Festivalului Untold, chiria ajunge si la 7.2000 de lei. Este vorba despre inchirierea unui apartament de lux din centrul orasului, apartamen care are 100 de metri patrati, design modern si toate facilitatile.

Citeste si: Roman de 20 de ani, mort la Londra in timp ce renova o casa. Familia indurerarata are nevoie de ajutor pentru repatrierea lui Dorin

Cea mai ieftina chirie este de 304 lei pentru patru nopti si banii astia se platesc pentru o camera de camin, cu baie si bucatarie comuna.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Multi clujeni sunt dispusi sa isi inchirieze apartamentele personale pentru aceasta perioada, doar de dragul de a face bani. Altii opteaza pentru ideea de a gazdui oameni, iar pretul pentru o camera pleaca de la 700 de lei.

Untold se va desfasura in perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca, iar pe scenele festivalului vor urca peste 200 de artisti dintre care amintim: Armin van Buuren, Axwell, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Marshmello, MO, Lost Frequencies, John Newman, GTA.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si