Potrivit reprezentantului acestuia, Brian Bumbery, Cornell se afla in Detroit in momentul in care a incetat din viata, iar sotia si fiicele sale  sunt in stare de soc.
Familia lui Cornell a anuntat ca va colabora cu autoritatile pentru a stabili care au fost cauzele decesului, dar a cerut intimitate.

Moartea cantaretului a fost una brusca si neasteptata, a mai transmis Bumbery.


Chris Cornell a fost unul dintre cei mai indragiti solisti rock din istorie, fiind votat de cititorii revistei Guitar drept ”cel mai bun cantaret rock”, iar Heavy Metal's All-Time Top 100 Vocalists l-a situat pe locul 4 in top.

Revista  Rolling Stone l-a clasat pe locul 9 in topul Celor mai buni solisti din toate timpurile.
Formatia Soundgarden a fost infiintata in 1984, in Seattle, de solistul si chitaristul Chris Cornell, chitaristul Kim Thayil si basistul Hiro Yamamoto. Doi ani mai tarziu, Matt Cameron s-a alaturat trupei, iar Ben Shepherd l-a inlocuit pe Yamamoto.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Debutul discografic, ”Ultramega OK”, a venit in 1988, insa grupul- unul dintre pionierii genului grunge, specific Seattle, alaturi de Pearl Jam, Nirvana si Alice in Chains- a cunoscut faima mondiala odata cu single-urile ”Black Hole Sun” si ”Spoonman”, de pe albumul ”Superunknown” (1994).

Dupa o pauza de 13 ani (din 1997 pana in 2010), Soundgarden a revenit pe scena muzicala, iar in 2012 a lansat cel de-al saselea material discografic, ”King Animal”. Albumele formatiei au fost vandute in peste 22 de milioane de copii in intreaga lume, iar postul de televiziune VH1 a clasat Soundgarden pe locul al 14-lea in topul 100 Greatest Artists of Hard Rock.

Sursa: News.ro

Foto: Photo: WENN


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si