Christian Sabbagh a vorbit despre ”paraziții” societății, într-o postare pe contul lui de socializare, iar o prietenă virtuală l-a întrebat dacă nu vrea să candideze la președinție. ”Dacă Cumpănașu poate candida pentru președinție, dumneavoastră de ce nu?”, a întrebat femeia. Răspunsul simplu al prezentatorului a primit instant sute de like-uri. ”Eu mă numesc Christian Sabbagh”, a scris vedeta Știrilor Kanal D.

Sabbagh: "Am vrut să renunț"

”Am vrut să renunț! Când vezi ce tupeu au căpătat toți paraziții acestei societăți, pentru care hoția, minciuna sau teroarea sunt cuvintele de ordine, nu poți rămâne cu brațele încrucișate... O noapte bună să aveți! Lucrurile vor reveni în matca lor normală, iar infractorii, acolo unde le este locul! Civili sau funcționari publici!”, a fost postarea inițială a lui Christian Sabbagh.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sabbagh s-a poziționat împotriva inițiativei lui Alexandru Cumpănașu de a candida la alegerile prezdențiale, după ce și-a construit un capital de imagine important pe baza dramei de la Caracal. ”Iată, președintele pe care vi-l doriți a promis că își începe campania electorală făcând o vizită familiei Luizei.

I-am sunat pe bunici să-i întreb dacă viitorul candidat le-a călcat pragul casei. Au rămas uimiți”, a scris Christian Sabbagh pe contul lui de socializare într-o postare intitulată ”Caracal: campanie electorală începută cu minciuni”.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si