O echipa de la emisiunea Teo Show a mers acasa la vedeta Kanal D. Telespectatorii au avut ocazia sa o cunoasca pe cea mai mica membra a familiei Sabbagh! Anais va implini trei luni, iar taticul ei e topit dupa ea, scrie Wowbiz.ro.

"De la 2 la 5 dimineata avem discoteca! Dansam! Cand iti e lumea mai draga si somnul mai lin, te trezeste! Timp de trei ore ne plimbam prin casa.

O noapte eu, o noapte mami. Am experienta cu copiii. Pe Edi si pe Yasemin nu i-am tinut in brate, imi era frica. Dar cu Anais mi-am luat inima in dinti", a povestit Christian Sabbagh la Teo Show.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Am simtit ca traiesc cu adevarat atunci cand i-am auzit respiratia. Eu ii schimb scutecele, Christian nu se descurca", a declarat si Iulia, proaspata mamica.

Sabbagh e responsabil cu lapticul, o tine pe micuta in brate, insa nu se pricepe sa ii schimbe si scutecele. "E complicat! Nu ma pricep! Sunt lucruri pe care nu le pot face eu", a adaugat vedeta Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si